Wesslau Söderqvists Stockholmskontor, där vi idag är ca 35 personer, växer och söker fler målinriktade jurister som vågar och kan omvärdera givna lösningar.

Vi är en av Sveriges större advokatbyråer med kontor i Stockholm, Borås, Jönköping, Helsingborg, Malmö, Västervik och Umeå. Vårt mål är att uppnå största möjliga affärsnytta för klienten och det gör vi tillsammans med över 100 engagerade, innovativa, skickliga och analytiska medarbetare. Vi har ett samhällsengagemang samt ett intresse för människor och vår samtid. Vi erbjuder en utmanande och rolig arbetsplats där vi utvecklas och trivs.

Du har ett intresse för juridisk problemlösning, en personlig mognad och därmed hög integritet. Vi ser därutöver gärna att du är noggrann och arbetar målinriktat. Hos oss arbetar vi i projekt som behöver starka team av medarbetare med olika kompetenser. Du kommer därmed uppskattas lika högt för ett analytiskt arbetssätt som för en säljande personlighet. För att trivas hos oss behövs prestigelöshet och god social förmåga.

Tidigare yrkeserfarenhet, erfarenhet av processrätt eller kapitalmarknadsrätt är meriterande men inte ett krav. Tillsammans ser vi till så att du får rätt fortbildning och stöd för att fortsätta utvecklas inom ramen för något av våra erbjudna affärsområden. Vi tillämpar lönetrappa och gemensam provision.

Din ansökan skickar du via e-post till jobb@wsa.se tillsammans med ett personligt brev, CV, betyg och andra relevanta referenser senast den 13 december 2017. Skriv ”Jurist” i ämnesraden.

Mer information om Wesslau Söderqvist Advokatbyrå hittar du på www.wsa.se.

Vill du veta mer om arbetsuppgifterna eller om advokatbyrån är du välkommen att höra av dig till Anthony Krystek på telefonnummer 08-407 88 00.

Annons