Wesslau Söderqvist Advokatbyrå är en av Sveriges större affärsjuridiska byråer med över 100 medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Borås, Jönköping, Helsingborg, Malmö, Växjö, Västervik och Umeå. Utifrån en helhetssyn arbetar vi konsekvens- och lösningsinriktat för att uppnå största möjliga affärsnytta för klienten.

På Wesslau Söderqvist arbetar vi tillsammans för att skapa en utmanande och rolig arbetsplats där vi utvecklas och trivs. Vi är engagerade, innovativa, skickliga och analytiska. Vi har ett samhällsengagemang samt ett intresse för människor och för vår samtid.

Till Stockholmskontoret, där vi idag är ca 35 personer, söker vi nu flera jurister med något eller några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har ett intresse för juridisk problemlösning, ett analytiskt arbetssätt eller en säljande personlighet. Har du erfarenhet av processrätt eller kapitalmarknadsrätt är det meriterande men inte ett krav. Vi uppskattar om du kan ifrågasätta givna lösningar och arbeta målinriktat, på samma sätt som vi värdesätter en personlig mognad och hög integritet. Är du dessutom noggrann, prestigelös och har en god social förmåga kommer du att trivas hos oss.

Vill du bli en av oss? Din ansökan skickar du via e-post till jobb@wsa.se tillsammans med ett personligt brev, CV, betyg och andra relevanta referenser senast den 23 oktober 2017. Skriv ”Jurist” i ämnesraden.

Vill du veta mer om arbetsuppgifterna eller om advokatbyrån är du välkommen att höra av dig till Anthony Krystek på telefonnummer 08-407 88 00.

Annons