MiFID II & IDD – REGLERNAS SAMSPEL OCH SÄRSKILLNADER

Medan dagen för ikraftträdandet av den nya försäkringsdistributionslagen, och därmed genomförandet av IDD i svensk lag, närmar sig har MiFID II nu tillämpats i över ett halvår. Wesslau Söderqvist Advokatbyrå bjuder med anledning härav in till ett frukostseminarium som med utgångspunkt i den nya försäkringsdistributionslagen och tillämpningsområden för denna, särskilt kommer att beröra hur IDD förhåller sig till MiFID II: Vilka likheter finns och vilka lärdomar kan dras från implementeringen av MiFID II? Vilka är skillnaderna mellan regleringarna och hur påverkas verksamheter som befinner sig i gränstrakten till de två regelverken?

Wesslau Söderqvist har många års erfarenhet av kapitalmarknadsrätt och biträder många företag med bl.a. regelefterlevnadsfrågor på försäkringsområdet och värdepappersmarknaden. Vi ser fram emot att få dela våra erfarenheter med dig och dina kollegor.

Datum: 20 september 2018
Tid: 8.15-9.15 (frukost serveras från 8.00)
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm

Observera att frukostseminariet är kostnadsfritt.

OSA med antal deltagare senast den 10 september genom att kontakta Caroline Olausson på telefon 08-407 88 12 alt. caroline.olausson@wsa.se eller Johan Grenefalk på telefon 08-407 8807 alt. johan.grenefalk@wsa.se

Notera att antalet platser är begränsat.

GDPR innebär ett starkare skydd för dina personuppgifter. Wesslau Söderqvist ansvarar för att personuppgifter behandlas på ett korrekt och säkert sätt. Mer information om Wesslau Söderqvists behandling av personuppgifter finns på vår hemsida www.wsa.se.

 

Varmt välkomna!