Wesslau Söderqvist söker sommarnotarier till sommaren 2019

Vi är en av Sveriges större advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås, Jönköping och Umeå. Vårt mål är att uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi tillsammans med över 100 engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. Vi erbjuder en utmanande och rolig arbetsplats där vi utvecklas och trivs.

Wesslau Söderqvist Advokatbyrå söker studenter som under ca 6-8 veckor får följa Stockholmskontorets dagliga arbete och arbeta inom alla byråns rättsområden tillsammans med såväl delägare som biträdande jurister.

Som sommarnotarie på WSA arbetar du praktiskt med juridiska utredningar, avtalsförslag, deltar i möten och andra aktiviteter tillsammans med våra jurister. Möjlighet finns även att vara med vid förhandlingar samt möten där advokatbyråns jurister deltar. Även vissa administrativa arbetsuppgifter ingår i arbetsuppgifterna.

Du får en handledare och en fadder som ger dig en yrkesmässig introduktion och vägleder dig i det löpande arbetet. Du deltar i våra sociala aktiviteter och får möjlighet att bygga upp ett kontaktnät med många duktiga jurister.

För att söka tjänsten bör du ha studerat minst sex terminer på juristprogrammet och ha ett genuint intresse för affärsjuridik. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betygskopior från gymnasiet och juristprogrammet samt i övrigt relevanta intyg.

Välkommen med din ansökan senast den 3 februari 2019 till jobb@wsa.se, eller till: Wesslau Söderqvist Advokatbyrå KB, Box 7836, 103 98 Stockholm. Märk din ansökan med “Sommarnotarie” i ämnesraden.

Mer information om Wesslau Söderqvist Advokatbyrå hittar du på www.wsa.se.

Vill du veta mer om arbetsuppgifterna eller om advokatbyrån är du välkommen att höra av dig till Anthony Krystek på telefonnummer 08-407 88 00.

Vi ser fram emot din ansökan!