Just nu söker vi...

Student?

Vi vill ständigt komma i kontakt med drivna och engagerade studenter som vill inleda sin karriär hos WSA.
Som studentmedarbetare hos oss ges du möjlighet att få en inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå och dessutom får du kombinera teori och praktik under din studietid.

Läs mer

Vill du jobba hos oss på WSA?

Ansökningsformulär

   

  De personuppgifter du lämnar i samband med ansökan kommer endast att behandlas inom ramen för rekryteringsprocessen, och raderas senast ett år efter tiden för ansökan.

  Vår idé – en modern advokatbyrå

  Vi har gjort upp med gamla föreställningar om hur advokatbyråer borde vara – både vad gäller vår verksamhet och våra medarbetare.

  Vi tror inte på långa nätter med jobb, tillgänglighet dygnet runt och indragen ledighet. Vi ställer högre krav på kompetens och engagemang än vad andra gör men för oss är det viktigt med balans och ett lika rikt arbetsliv som privatliv.

  Vi vet nämligen att våra medarbetare är vår största tillgång. Det är så vi kan hålla den höga kvaliteten på vår rådgivning. Därför vill vi ha kollegor som är engagerade, modiga och nyfikna. I gengäld får du möjlighet att utvecklas, med goda karriärvägar oavsett vilken roll du ser dig själv i på sikt. Eftersom vi inte är en traditionell advokatbyrå behöver du också vara genuint intresserad av vårt arbetssätt: att våga ifrågasätta, att inte nöja dig innan du förstår och alltid sätta kundens affärsnytta i centrum.

   

  Student?

  Vi vill ständigt komma i kontakt med drivna och engagerade studenter som vill inleda sin karriär hos WSA.

  Som studentmedarbetare hos oss ges du möjlighet att få en inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå och dessutom får du kombinera teori och praktik under din studietid. Läs mer om våra tjänster för studenter.