Vill du jobba med oss på WSA?

Vår idé – en modern advokatbyrå

Vi har gjort upp med gamla föreställningar om hur advokatbyråer borde vara – både vad gäller vår verksamhet och våra medarbetare.

Vi tror inte på långa nätter med jobb, tillgänglighet dygnet runt och indragen ledighet. Vi ställer högre krav på kompetens och engagemang än vad andra gör men för oss är det viktigt med balans och ett lika rikt arbetsliv som privatliv.

Vi vet nämligen att våra medarbetare är vår största tillgång. Det är så vi kan hålla den höga kvaliteten på vår rådgivning. Därför vill vi ha kollegor som är engagerade, modiga och nyfikna. I gengäld får du möjlighet att utvecklas, med goda karriärvägar oavsett vilken roll du ser dig själv i på sikt. Eftersom vi inte är en traditionell advokatbyrå behöver du också vara genuint intresserad av vårt arbetssätt: att våga ifrågasätta, att inte nöja dig innan du förstår och alltid sätta kundens affärsnytta i centrum.

 

Ansökningsformulär

 

De personuppgifter du lämnar i samband med ansökan kommer endast att behandlas inom ramen för rekryteringsprocessen, och raderas senast ett år efter tiden för ansökan.

Just nu söker vi...

Konkursassistent till WSA LAW i Väst

Tjänsten som konkursassistent passar dig som vill arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter i ett dynamiskt team. Har du intresse för redovisning, företagsekonomi och juridik kommer utvecklingsmöjligheterna vara stora. Vi söker dig som uppskattar ordning och reda, brinner för administration, siffror och ekonomi.

Läs mer

Stockholmskontoret söker biträdande jurister inom affärsområdena Kapitalmarknad och Corporate & Enterprise

Arbetsbeskrivning Arbetet som biträdande jurist på WSA innebär att du blir del av ett prestigelöst och väl sammansvetsat team, bestående av biträdande jurister, advokater, assistenter och övrig administrativ personal. Vi…

Läs mer

Wesslau Söderqvist Advokatbyrå i Stockholm söker assistent/paralegal

Trivs du på en kollegial byrå med framåtanda och vill bidra på vår väg framåt? Läs då gärna vidare! Arbetsbeskrivning Vi söker nu för WSA:s räkning två juristassistenter/paralegals till deras…

Läs mer