Vill du jobba med oss på WSA?

Vår idé – en modern advokatbyrå

Vi har gjort upp med gamla föreställningar om hur advokatbyråer borde vara – både vad gäller vår verksamhet och våra medarbetare.

Vi tror inte på långa nätter med jobb, tillgänglighet dygnet runt och indragen ledighet. Vi ställer högre krav på kompetens och engagemang än vad andra gör men för oss är det viktigt med balans och ett lika rikt arbetsliv som privatliv.

Vi vet nämligen att våra medarbetare är vår största tillgång. Det är så vi kan hålla den höga kvaliteten på vår rådgivning. Därför vill vi ha kollegor som är engagerade, modiga och nyfikna. I gengäld får du möjlighet att utvecklas, med goda karriärvägar oavsett vilken roll du ser dig själv i på sikt. Eftersom vi inte är en traditionell advokatbyrå behöver du också vara genuint intresserad av vårt arbetssätt: att våga ifrågasätta, att inte nöja dig innan du förstår och alltid sätta kundens affärsnytta i centrum.

 

Ansökningsformulär

 

De personuppgifter du lämnar i samband med ansökan kommer endast att behandlas inom ramen för rekryteringsprocessen, och raderas senast ett år efter tiden för ansökan.

Just nu söker vi...

Sommarnotarier 2020

Nu söker vi sommarnotarier till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Borås och Jönköping.

Läs mer

Senior obeståndsjurist till WSA LAW i Jönköping

Vi söker en ny kollega till kontoret i Jönköping som vill vara med och utveckla och leda vårt obeståndsteam. Kontoret i Jönköping består idag av 20 medarbetare, varav fyra medarbetare…

Läs mer

Stockholmskontoret söker biträdande jurister inom affärsområdena Kapitalmarknad och Corporate & Enterprise

Arbetsbeskrivning Arbetet som biträdande jurist på WSA innebär att du blir del av ett prestigelöst och väl sammansvetsat team, bestående av biträdande jurister, advokater, assistenter och övrig administrativ personal. Vi…

Läs mer