Biträdande jurist – Jönköping

Vi söker en jurist till Jönköpingskontoret. Vi söker Dig som sätter laget före jaget och som inte räds utmaningar och ansvar.

Vi på WSA vill uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi genom våra engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. För oss är det viktigt att erbjuda en utmanande och rolig arbetsplats där du kan utvecklas och trivas riktigt bra.

I din roll kommer du att arbeta med affärsjuridisk rådgivning mot både företag och privatpersoner inom ett stort antal rättsområden med möjlighet till specialisering.

Du som söker behöver ha en svensk juristexamen och kan vara alltifrån nyutexaminerad till att ha flera års arbetslivserfarenhet från annan affärsjuridisk byrå eller motsvarande.

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Skicka din ansökan via e-post till lena.tidstrand@wsa.se tillsammans med ett personligt brev, CV och andra relevanta referenser. Sista ansökningsdag är den 12 mars 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Jennie Eklund på tel. 036-35 12 21. Mer information om Wesslau Söderqvist Advokatbyrå hittar du på www.wsa.se.

Ta chansen att bli en del av vårt härliga gäng! Vi ser fram emot att höra från dig!