Biträdande jurist till Stockholmskontoret

På WSA:s Stockholmskontor arbetar cirka 40 personer. Vi växer och söker nu en målinriktad biträdande jurist som vågar och kan omvärdera givna lösningar.

Om tjänsten: Du får arbeta i spännande uppdrag inom allt som rör den komplexa affärsjuridiken tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, på sikt våga ta eget ansvar, påverka i ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv.

Om oss: Vi är en av Sveriges större advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås, Jönköping och Umeå. Vårt mål är att uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi tillsammans med över 100 engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. Vi erbjuder en utmanande och rolig arbetsplats där vi utvecklas och trivs.

Vi har ett stort intresse för juridisk problemlösning och har hög integritet. Vi är noggranna och arbetar målinriktat och vi gillar att jobba i team.

Om dig: Du har självklart en svensk juristexamen med goda meriter. Du har ett intresse för juridisk problemlösning, en personlig mognad och hög integritet. Vi ser därutöver gärna att du är noggrann och arbetar målinriktat. Hos oss arbetar vi i regel i projekt som behöver starka team av medarbetare med olika kompetenser. Du kommer därmed uppskattas lika högt för ett analytiskt och metodiskt arbetssätt som för god social förmåga och prestigelöshet.

Det räcker att du är i början av din karriär. Tidigare yrkeserfarenhet, tingsmeritering, erfarenhet av offentlig upphandling, obeståndsrätt, kapitalmarknadsrätt eller processrätt är meriterande men inte ett krav. Tillsammans ser vi till att du får rätt fortbildning och stöd för att fortsätta utvecklas inom ramen för något av våra affärsområden.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet den 7 maj . Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Till din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, personligt brev, dina betyg från juristprogrammet samt övriga betyg/intyg.

Önskar du mer information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att mejla till: jobb@wsa.se.