Kontorskoordinator till Wesslau Söderqvist Advokatbyrå i Göteborg

Tjänsten

Det är med stor förväntan och spänning som vi går ut och söker efter en ny kollega till oss på WSA Väst med huvudsaklig placering på vårt kontor i Göteborg. Vårt administrativa team på fem personer på WSA Väst behöver förstärkas. Som kontorskoordinator hos oss på WSA Väst har du en viktig funktion inom byrån där du ansvarar för administrativa processer, marknads- och kommunikationsfrågor, event samt samarbetet mellan våra kontor i Göteborg och Borås för att skapa en bra trivsel och gemenskap. Som kontorskoordinator på byrån har du ett nära samarbete med dina kollegor på bägge kontoren och är involverad i deras dagliga arbete. Här får du chansen att arbeta i ett kunskapsintensivt företag med ödmjuka och skickliga kollegor där du också får chansen att bidra och ta ett eget ansvar.

Du kommer att ha en viktig roll vid all kommunikation med kunder, domstolar och myndigheter som vi arbetar med. I din roll hos oss kommer du att arbeta med marknads- och kommunikationsfrågor, event, trivsel och allmän kontorsservice. Med sunt förnuft och ett kvalitetsorienterat ifrågasättande höjer du hela byråns nivå.

Din erfarenhet

Vi tror att du har erfarenhet från en administrativ eller assisterande serviceroll. Att du är en mycket van användare av Officepaketet, att du tidigare har arbetat med att skriva och att du har en god språkkänsla är nödvändiga förutsättningar för tjänsten.

Vi söker en skicklig kommunikatör med hög skrivkunnighet på både svenska och engelska. Det är viktigt för oss att dokument som lämnar advokatbyrån håller hög redaktionell standard och du kommer vara en nyckelspelare för oss i det strävandet.

Det är meriterande om du har vana och ett intresse för sociala medier och marknadsföring/kommunikation via dessa.

Personlighet

Dina personliga egenskaper är jätteviktiga för oss då vi är noggranna med att bibehålla och utveckla den kultur vi skapat. Ledstjärnan är att ge god service och leverera hög kvalité med goda resultat i rätt tid till dina medarbetare. Detta ställer höga krav på din noggrannhet, ditt ordningssinne, ansvarstagande samt din sociala kompetens för att det ska fungera bra i ett redan välfungerande team. Slutligen är det viktigt att du har en hög energinivå, är driftig, flexibel samt att du trivs med att arbeta i högt tempo.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att vi har kul tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är vår största tillgång. Det är så vi kan hålla den höga kvaliteten på vår rådgivning. Därför vill vi ha kollegor som är engagerade, modiga och nyfikna. I gengäld får du möjlighet att utvecklas och arbeta under stort eget ansvar.

Ansökan

Du söker enkelt genom att skicka in ditt CV eller Linkedln-profil tillsammans med ditt personliga brev till johanna.drugge@wsa.se. Sista ansökningsdag är den 28 juni 2024.

När du går vidare i processen kommer du bli kontaktad för ett första samtal och senare intervjuer på plats i Göteborg. Jag som ansvarar för denna rekryteringsprocess heter Johanna Drugge (Administrativ chef).  Vid minsta fråga får du gärna mejla mig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer information om Wesslau Söderqvist Advokatbyrå hittar du på www.wsa.se.

 

Johanna Drugge
+46 (0)70-556 05 75
johanna.drugge@wsa.se