Senior obeståndsjurist till WSA LAW i Jönköping

Vi söker en ny kollega till kontoret i Jönköping som vill vara med och utveckla och leda vårt obeståndsteam. Kontoret i Jönköping består idag av 20 medarbetare, varav fyra medarbetare arbetar med kredit och obestånd.

Vem är du?

Du är advokat med huvudsaklig inriktning mot kredit och obestånd. Vi ser helst att du har minst fem års erfarenhet inom området och det är extra meriterande om du har ett konkursförvaltarförordnande.

 

Hos oss erbjuds du

En plats hos regionens ledande fullservicebyrå inom affärsjuridik med en lösningsorienterad, strukturerad och effektiv organisation med över 25 års erfarenhet. Du kommer även att bli en del av en av landets största aktörer inom kredit och obestånd med erfarenhet av alla branscher och tillgång till ett brett nätverk inom kredit och obestånd. På kontoret i Jönköping hanterar vi, utöver konkurser, även företagsrekonstruktioner, likvidationer och övriga obeståndsrättsliga frågor.

 

Om verksamheten

WSA, Wesslau Söderqvist Advokatbyrå, är en av Sveriges större affärsjuridiska byråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Borås, Nässjö och Umeå. Vårt mål är att uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi tillsammans med drygt 100 engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. Vi erbjuder en utmanande och rolig arbetsplats där alla utvecklas och trivs.

 

Så ansöker du

Är du den vi söker? Skicka CV och personligt brev till lena.tidstrand@wsa.se.

Vill du veta mer kontakta gärna Pernilla Larsson, 036-35 12 08 eller Björn Lind, 036-35 12 13.

www.wsa.se