Stockholmskontoret söker biträdande jurister inom affärsområdena Kapitalmarknad och Corporate & Enterprise

Arbetsbeskrivning

Arbetet som biträdande jurist på WSA innebär att du blir del av ett prestigelöst och väl sammansvetsat team, bestående av biträdande jurister, advokater, assistenter och övrig administrativ personal. Vi är alla kollegor och arbetar tillsammans för våra klienters bästa.
Nu söker vi biträdande jurister inom affärsområdena Kapitalmarknad och Corporate & Enterprise.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat ca 1-3 år på affärsjuridisk byrå eller motsvarande.

Du trivs med att arbeta både självständigt och i projekt tillsammans med dina kollegor. Du har en stor social förmåga och är genuint intresserad av andra människor. Vidare tar du egna initiativ, är pragmatisk, kreativ och lösningsorienterad.

Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Ytterligare språk samt intresse för ekonomi eller redovisning är meriterande.

Är du intresserad av affärsområdet Kapitalmarknad är det meriterande om du har erfarenhet inom kapitalmarknadsrätt, bank & finans, juristavdelning/complianceavdelning inom ett finansiellt företag eller vid Finansinspektionen.

Vill du arbeta inom affärsområdet Corporate & Enterprise ser vi gärna att du har intresse eller erfarenhet inom bolagsrättsliga frågor såsom ägar- och ledningsfrågor, konsolidering, omstrukturering och företagsförvärv.

Du erbjuds

I rollen som biträdande jurist på WSA erbjuds du en brant utvecklingskurva i en spännande miljö med chanser att snabbt få stort eget ansvar. På WSA är det högt i tak och vi arbetar tillsammans med gemensamma mål. Vi tycker om att umgås med varandra och har många sociala aktiviteter på kontoret och tillsammans med våra kollegor på de andra kontoren runt om i Sverige.

I denna rekryteringsprocess samarbetar WSA med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att
kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Psilander på +46 707 17 46 80 eller elin.psilander@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

WSA, Wesslau Söderquist Advokatbyrå är en av Sveriges större advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås, Jönköping och Umeå. Vårt mål är att uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi tillsammans med över 100 engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. Vi erbjuder en utmanande och rolig arbetsplats där vi utvecklas och trivs.

Ansök här