Studentmedarbetare till Göteborg hösten 2022

Wesslau Söderqvist Advokatbyrå är en rikstäckande byrå med över 100 medarbetare på totalt åtta orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi söker nu studentmedarbetare för tjänstgöring i vår studentpool på vårt kontor i Göteborg.

Om oss

Vi ställer naturligtvis höga krav på kompetens och engagemang men för oss är det också viktigt med balans och ett lika rikt arbetsliv som privatliv. Vi vet nämligen att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi värnar om deras arbetsmiljö, kompetens och hälsa. Det är så vi kan hålla hög kvalitet på vår rådgivning. Eftersom vi alltid arbetar med fokus på våra klienters unika situation, välkomnar vi att du är genuint intresserad av vårt arbetssätt: att våga omvärdera och utmana och att värdesätta integritet och kvalitet i allt vi gör.

Om sökanden

För att söka tjänsten måste du läsa minst termin 3 på juristprogrammet. Vi vill att du som söker har god servicekänsla och kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Vi söker efter drivna juriststudenter som är engagerade, modiga och nyfikna som är intresserade av att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå.

Vi erbjuder dig

  • En introduktionsdag i samband med att du påbörjar din tjänst som studentmedarbetare
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Trivselaktiviteter tillsammans med dina nya kollegor
  • Avlönat arbete under din studietid
  • En inblick i hur det är att arbeta på en advokatbyrå

Arbetsuppgifter och omfattning

Som studentmedarbetare hos oss bemannar du vår reception och är ansiktet utåt. Receptionen är bemannad helgfria vardagar 08.00-17.00 och du kommer att arbeta ca en dag i veckan.  Du får varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar kontorsservice, diverse administrativa sysslor samt visst juridiskt arbete när utrymme finns.

Ansökan

Vi rekryterar löpande och vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Skicka därför in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg) till oss i Göteborg på studentpool_vast@wsa.se så snart du kan.

Vi går igenom ansökningar och kallar till intervju löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas snabbt, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktpersoner

Cecilia Nilsson
Biträdande jurist
cecilia.nilsson@wsa.se

Oscar Ericsson
Biträdande jurist
oscar.ericsson@wsa.se