Wesslau Söderqvist Advokatbyrå söker en juriststudent (termin 2-4) till vårt receptionistteam i Stockholm

I vår reception arbetar flera duktiga, trevliga och ambitiösa studenter från juristprogrammet på Stockholms och Uppsalas universitet. Vi söker dig som önskar få insyn i arbetat på en advokatbyrå samt brinner för att ge god service till klienter och medarbetare. För att vara kvalificerad för den här rollen söker vi dig som läser termin två till fyra på juristprogrammet.

Start: omgående
Omfattning: en dag i veckan

Kontorsassistent
Som kontorsassistent är du byråns ansikte utåt och arbetet kräver ordningssinne och social kompetens. Det är viktigt att du är en energisk person som är driftig och flexibel samt att du trivs med att arbeta i högt tempo tillsammans med andra. Du ska ha en god känsla för det svenska språket och kunna kommunicera på ett lättbegripligt och välformulerat sätt.

Receptionen är bemannad vardagar 08.00-18.00 och vi fördelar tiden på fem deltidstjänster. Tjänsten som kontorsassistent är en mycket varierande roll med stort ansvarsområde. Förutom att ta emot inkommande samtal och besökare ingår även posthantering, registrering av ärenden och ytterligare ett antal administrativa och juridiska arbetsuppgifter. För att kunna fullgöra arbetet på bästa sätt krävs viss inlärningstid. Du som söker bör därför ha för avsikt att vara kvar i vart fall ett år och kunna arbeta sammantaget ca 10 timmar i veckan.

Deltidstjänsten ger goda möjligheter att kombinera arbete och studier. Du kommer också att få en inblick i arbetet på en advokatbyrå och tillfälle att knyta kontakter för framtiden.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 november 2023 till jobb@wsa.se.

Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt och arbetet påbörjas i januari 2024. Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vill
du veta mer om arbetsuppgifterna eller om advokatbyrån är du välkommen att höra av dig till Sanella Petrovski, kontorsansvarig, på telefonnummer 08-407 88 00 alternativt via, e-post: sanella.petrovski@wsa.se.

Mer information om Wesslau Söderqvist Advokatbyrå hittar du på www.wsa.se.

 

Sanella Petrovski
Kontorsansvarig
sanella.petrovski@wsa.se
0706-70 50 39