Studentmedarbetare sökes till Göteborgskontoret

Är du juriststudent och söker extrajobb? Vi söker medarbetare till vårt kontor i Göteborg

Vår reception bemannas av flera duktiga, trevliga och ambitiösa studenter och vi söker nu dig som är juriststudent vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet som studerar T3 och vill bli en del av vårt härliga gäng. Det är viktigt att du är brinner för att ge god service till såväl klienter som medarbetare då du kommer att bemanna vår reception och därmed vara byråns ansikte utåt.

Kort om tjänsten

Tjänsten innebär en mycket varierande roll med stort ansvarsområde som kräver gott ordningssinne och god social kompetens. Förutom att ta emot inkommande samtal och besökare ingår ett antal administrativa göromål, exempelvis posthantering, samt i viss utsträckning juridiska uppgifter av enklare slag.

Ansökan

Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt och sista ansökningsdag är den 31 maj 2023. Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Hos oss får du inblick i arbetet på en advokatbyrå och tillfälle att knyta kontakter för framtiden. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker via vår annons som du hittar via länken här.

Vi ser fram emot din ansökan.