Advokat till vår verksamhet i Kalmar 

Förra året öppnade vi på Wesslau Söderqvist ett kontor i Kalmar och vi söker nu efter en kollega som vill fortsätta den resa vi har påbörjat. Vår etablering i Kalmar med omnejd går bättre än förväntat och vi söker nu efter dig som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten ytterligare.  

Vi skiljer oss från andra advokatbyråer.  

  • Tillsammans med våra kunder sätter vi upp mål och arbetar tillsammans mot det.  
  • Vi tror inte att en person kan sitta inne på alla lösningar utan arbetar i projektgrupper för att kunna ge våra kunder största möjliga värde så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt.  
  • Det var länge sedan vi tog betalt per timme. Vi tar i stället betalt utifrån ett bedömt värde för kunden.  
  • Vi tror inte på långa nätter med jobb, tillgänglighet dygnet runt och indragen ledighet. Vi ställer höga krav på kompetens och engagemang, men för oss är det också viktigt med balans och ett rikt arbetsliv där vi har roligt tillsammans. 

Vem är du och vad kräver vi av dig?  

Vi tror att du är en jurist med några års erfarenhet. Du har ett intresse för utveckling, kan ifrågasätta och vill lära dig nytt. Att du kan juridik tar vi för givet, liksom att du är prestigelös. Vi förväntar oss inte att du kan allt som vi arbetar med utan vi kommer se till att du får den utbildning och handledning som behövs. Du behöver vara advokat eller så kommer du att bli advokat inom kort.  

Eftersom tanken är att du ska bygga vidare på vår verksamhet behöver du ha intresse för sociala kontakter och kunna bygga långsiktiga relationer.  

Vi kräver att du tar dig an dina arbetsuppgifter med engagemang och nyfiken samt att du har en vilja av att lära dig nytt.  

Hur kommer ditt arbete hos oss att se ut?  

Till att börja med kommer du i huvudsak att bli sysselsatt och utgöra en resurs i ärenden från oss i Stockholm. Vilka ärendetyper det rör sig om beror på dig och dina intressen. Vi är övertygade om att en förutsättning för att bli duktig på något är att man tycker om det man gör.  

Du kommer också att vara vår främsta kontaktperson i Kalmar, vilket innebär kontakter med nuvarande och framtida klienter.  

Vad får du från oss?  

Du får en marknadsmässig lön och pensionsavsättningar. Du kommer bli utmanad i ditt arbete och få lära dig mycket nytt, om juridik, men också om finansieringsfrågor, processtrategier, projektstyrning och mycket annat. Du kommer också bli en del av vår sociala gemenskap.  

Vi kommer se till att du är i Stockholm i den omfattning det behövs och du har möjlighet. Vissa resor till Stockholm är nödvändiga, men med modern teknik finns möjlighet till annan kommunikation.  

Ansökan  
Vid minsta fråga eller om du är nyfiken på att veta mer om tjänsten är du välkommen att skicka e-post till clara.broms@wsa.se Vi återkommer till dig så snart som möjligt.  

Mer information om Wesslau Söderqvist Advokatbyrå hittar du på www.wsa.se. 

 

Clara Broms
clara.broms@wsa.se
+46 (0)72-329 75 55