Wesslau Söderqvist Advokatbyrå har biträtt Rasta vid förvärvet av bolagets trettionde anläggning

Wesslau Söderqvist har biträtt Rasta Sverige AB som legal rådgivare vid Rastas förvärv av verksamheten ”Bella´s Place” i Bromölla, på gränsen mellan Skåne och Blekinge. Rasta Bromölla blir Rastas trettionde anläggning.

På anläggningen i Bromölla finns restaurang, hotell, stor lastbilsparkering och automatstation. Anläggningen präglas av sin karaktäristiska 50-talsstil som anspelar på en klassisk amerikansk diner.

”Vi väljer att behålla den nostalgiska stilen men med Rastas koncept av gedigen husmanskost, stort utbud och tillgänglighet för såväl den tunga trafiken, privatbilisten samt lokalbefolkningen. Vi kommer även att utöka med generösa öppettider och erbjuda såväl frukost, lunch och middag.” Säger Rastas vd Mikael Tervaniemi.

Mikael Tervaniemi har själv sina rötter i Bromölla och Mjällby och har länge tittat på potentiella möjligheter i regionen. ”Det här kommer bli Rastas, i dagsläget, sydligaste anläggning och vi har länge velat utöka vår verksamhet hit och finnas utmed bland annat E22, som är tungt trafikerad.”

Rasta avser att sätta i gång verksamheten vid Rasta Bromölla under februari 2024.

Advokatbyråns team har letts av advokat John Vleugels Antonson med biträde av biträdande jurist Julia Platenik.

För mer information kontakta:

John Vleugels Antonson
+46 70 591 47 62
John.antonson@wsa.se